sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Onnellisuusprojekti 3/12

On ollutkin hiljaisempaa täällä blogissa. Nyt kun on hoitotaukoa sinne heinäkuulle asti, niin on selkeästi vähän taukoa näistä asioista muutenkin. Niin paljon taukoa kuin nyt lapsettomuudesta voi olla. Tuntuu ihan hyvältä kyllä keskittyä välillä muuhun kuin lääkäriaikojen varaamiseen. Mutta mutta, onnellisuusprojektiin!

Helmikuussa lupasin...

OLLA NALKUTTAMATTA MIEHELLENI
Nooh... Kiinnitin tähän kyllä huomiota ja varmasti joistain asioista jätin sanomattakin, mutta en voi sanoa sen täysin loppuneen. Jatketaan harjoituksia...

OLLA ODOTTAMATTA KEHUJA TAI ARVOSTUSTA
Tätä ajattelin useaan kertaan ja koin toimivaksi. Tulee heti parempi mieli, kun ei odota että muut kiittelisivät minua vaan on itse tyytyväinen aikaansaannoksiinsa.

RIITELE OIKEIN
Täytyy sanoa, että huushollissamme on ollut rauha aika lailla maassa eikä tätä ole tarvinnut edes miettiä.

ÄLÄ KAADA MURHEITA MUIDEN NISKAAN
Voisin varmasti vielä useammin miettiä, onko valittaminen aina tarpeen.

PIDÄN PUOLENI
Väittäisin jopa tsempanneeni tässä kertoneeni useammin mielipiteeni välittämättä siitä mitä muut ajattelevat.

MAALISKUUSSA aion:

OPETELLA UUDEN KÄDENTAIDON

TYÖSKENNELLÄ FIKSUSTI
Välillä hommia kasautuu paljon yhdelle viikolle ja tuntuu olevan kiireistä, mutta samalla tiedän, että saatan vitkastella pitkänkin ajan ennen kuin saan jotain aloitettua. Kiinnitän siis enemmän huomiota ajan käyttöön, ja mietin miten saisin enemmän aikaiseksi silloin kun tekemistä on. 

NAUTTIA NYT
Huomaan usein ajattelevani tulevaisuutta ja sitten kun -elämää. Yritän keskittyä enemmän tähän päivään ja hetkiin ja nauttimaan niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!