keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

TaukokuulumisiaTämä on niin totta. Lapsettomuuden kanssa joutuu olemaan vahva, mutta silti suurella osalla ei ole mitään hajua tästä vahvuudesta.

Lapsettomuuskuvioiden kanssa olen ollut ihanasti "tauolla". Toki mietin asiaa varmasti päivittäin, mutta ehkä ajatukset eivät ole niin tuskaisia ja siitä tulee tauon tunne. Tällä viikolla käytiin IVF-suunnittelukäynnillä. Elokuussa aloitellaan ja syyskuussa varmaan olisi toimenpiteiden aika. Ihanaa kun tämä asia etenee.

Huvittavaa, kun lääkäri huikkasi vielä käynnin lopuksi, että "loppuviikosta kannattaa lempeäharrastaa, jos näitä hoitoja ei vaikka tarvitakaan". Just joo, en oikein jaksa uskoa että raskaus alkaisi yhtäkkiä 4,5 vuoden jälkeen hoitojen kynnyksellä.

5 kommenttia:

 1. Mä veikkaan, että nuo lääkärit on nähnyt niin monta tapausta jossa pitkään lapsettomuudesta kärsinyt onkin raskautunut just ennen hoitojen alkua. Kai se liittyy jotenkin stressin laukeamiseen. Ihanaa kuulla, että teillä taas asiat etenee taas askelen lähemmäs plussaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että pääsette pian aloittamaan hoidot. Sen aloituksen jälkeen hommat lähtee rullaamaan ihan kamalan nopeaa pitkän odotuksen jälkeen. Paljon tsemppiä teille! :)

  VastaaPoista
 3. Hoitojen aloitus oli kyllä jännittävää aikaa. Melkein palasi samoihin fiiliksiin, kun silloin yrityksen alkutaipaleella. Itse ainakin koin olevani todella toiveikas IVF- hoitojen aikana. Tsemppiä tulevaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille tsempeistä! Tosi hyvä fiilis kyllä. Tuntuu että spontaanin raskauden suhteen on jo luopunut toivosta mutta IVF:n suhteen olo on luottavainen.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä tuleviin hoitoihin! <3 Täällä seuraan matkaanne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!