keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Alitajuinen hermostus

Perjantaina on siis lääkäriaika ja silloin määrittyy milloin punktio tehdään. Olen ollut tällä viikolla jotenkin pahantuulinen ja hermostunut. En jaksaisi yhtään mitään ylimääräistä ja olen ärsyyntynyt monesta asiasta. Mietin, että johtuukohan tämä hoidoista, stressaanko niistä ja voinko olla niiden takia hermostunut tavallaan tietämättäni?

3 kommenttia:

 1. Hei! Saman hermostuksen kanssa painin minäkin ivf-hoidossa oleva. Uskon että voi olla stressiä ja hormonienkin sivuvaikutusta. Onko sinulla hyviä konsteja rentoutumiseen? :)

  VastaaPoista
 2. Varmasti johtuu hoidoista tuo hermostus. Vaikka sitä ei koko aikaa ajattelisi, niin alitajunta tekee kuitenkin koko ajan töitä. Tsemppiä loppuhoitoon! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä!

  Suunnittelin, että harrastan mindfullnesia hoitojen aikana, mutta vähemmälle se on jäänyt... Toisaalta käsitöiden tekeminen on vähän sinne päin :) Uskon kyllä, että hetkeen keskittyminen ja pään tyhjentäminen ajatuksista (tai sen yrittäminen) voisi auttaa. Kuten Maria sanoi, siellähän se alitajunta koko ajan raksuttaa ;) Yritän myös keksiä itelleni kivoja asioita kalenteriin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!