tiistai 4. lokakuuta 2016

Toivon rippeitä

Soittivat tänään lääkäristä. Verikoekin oli negatiivinen, mikä nyt ei yllättänyt. Positiivista on se, että yksi alkio oli saatu pakkaseen. Ja tänään alkoi menkat eli vajaan kuukauden päästä voin ilmoittautua seuraavaan siirtoon. Alkionsiirto tehdään lääkkeettömästi eli sitten vaan toivotaan, että tähdet ovat kohdillaan ja ovulaatio sattuu arkipäivälle ja alkio selviää sulatuksesta. Toivoa on.

2 kommenttia:

  1. Moikka Tsirpukka! "Kiva" lukea sun hoitopolusta! Meillä alkaa myös IVF näillä näkymin helmikuussa. Olen hermona että mitä siinä selviää munasoluista. Meilläkään ei ole löydetty mitään vikaa ja olen jotenkin varma että munasoluissa on oltava jotain vikaa. Olet muuten ehkä ensimmäinen joka ei ole suuremmin valittanut hoidosta. Saitko hyvät lääkkeet punktioon kun kaikki muut ovat kertoneet tehneensä kuolemaa. Ja sattuiko sulla aikoinaan aukiolotutkimus? Toiset ovat valittaneet myös punktio edeltäneestä tilasta.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Hoidot oli tosiaan fyysisesti helpompia kuin olin kuvitellut. En muista että aukiolotutkimuskaan olisi aikoinaan sattunut mitenkään hirveästi. Hoidon alussa otettu synarela aiheutti jonkin verran kuumia aaltoja, mutta muuten en huomannut lääkkeiden vaikutuksia. Ehkä maha oli vähän turvonnut ennen punktiota. Jännitin punktiota tosi paljon, mutta loppujen lopuksi toimenpide kesti maksimissaan 10 min. Sain kyllä hyvät lääkkeet ja tunsin ainoastaan joitain nipistelyjä. Pystyin ilmeisesti siinä rentoutumaan hengittelemällä syvään. Tästä hoitajakoko ajan muistutteli vieressä ja kehui rentouttani. Ehkä se on voinut vaikuttaa vähän toimenpiteen sujumiseen.

    Itse yritin ajatella aina yhden vaiheen kerrallaan mutta kyllähän se jossain vaiheessa alkaa mietityttään että saadaanko munasoluja ja hedelmöittyykö ne ja ja ja...

    Tsemppiä sinne uuteen vaiheeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!