perjantai 15. tammikuuta 2016

Kolmas kerta toden sanoo?

Pistelyt on pistelty tältä erää ja inseminaatio tehty. Parin päivän päästä aloitan vielä Lugesteronin käytön ja sitten vain odotellaan. Lugesteronia en ole ennen käyttänyt. Nyt lääkäri kirjoitti sitä, koska viimeksi IUI:n jälkeen kierto jäi hieman lyhyeksi.

Mieli on yllättävän rauhallinen tällä hetkellä. Liekö sillä vaikutusta, että oli hoidon lopputulos mikä tahansa, tuntuu se tavallaan helpottavalta. Ihanaa olisi tehdä elämäni ensimmäinen positiivinen raskaustesti. Jos näin ei kuitenkaan käy, voin asennoitua hoitotaukoon ja tehdä toisenlaisia suunnitelmia keväälle ja kesälle.

Olo on kuitenkin toiveikas <3

4 kommenttia:

 1. Onnittelut, että saitte inseminaation tehtyä! Hyvä, että on rauhallinen ja toiveikas olo, siitä voi olla hyötyä jopa lopputulokseen. Kun siis jättää stressaamatta. Lugesteronista ei itsellä ole tullut juuri sivuoireita, mutta jossain määrin ällöähän sen käyttö on muuten :) Tsemppiä! Toivottavasti tosiaan kolmas kerta toden sanoo!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Päivän paisteessa! Kuulostaa kyllä hieman luotaan työntävältä se Lugesteronin käyttö, mutta mitäpä tämän asian eteen ei tekisi... ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, Miten lyhyeksi kierto jäi? Minulla kierrot jää mielestäni vähän aina lyhyiksi mutten ole saanut mitään apuja kierron pidentämiseen. Eli mielenkiinnosta kyselen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on oikeastaan aika säännöllinen kierto, n. 27 päivää. Tuolla kerralla kierto jäi johonkin 21 päivään, joka siis poikkesi selvästi muista kierroista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!